به گزارش جام جم آنلاین، برایان تاد، خبرنگار سی ان ان، در گزارش خود گفت بر اساس قانون اساسی آمریکا، اگر رئیس جمهور و معاون او کشته، یا از ادارۀ کشور ناتوان شوند، رئیس مجلس نمایندگان و رئیس موقت سنا جای آنان را خواهد گرفت.
از سوی دیگر، اگر حادثه ای برای رئیس جمهور رخ دهد، وزرا، از جمله وزیر خارجه، کار خود را به شکل طبیعی ادامه خواهند داد.
در این گزارش آمده است که اگر رئیس جمهور منتخب در روز تحلیف خود کشته شود، شرایط پیچیده تر خواهد شد. در این حال، وزرای اوباما از جمله جان کری، وزیر خارجه، مناصب خود را ترک می کنند، این در حالی است که مجلس سنا هنوز با گزینۀ ترامپ برای وزارت خارجه یعنی رکس تیلرسون موافقت نکرده است.
از بعد از ظهر روز تحلیف، معاون وزارت خارجه در امور سیاسی و نمایندۀ دولت اوباما، تام شتنون، به شکل موقت وظایف وزیر خارجه را بر عهده خواهد گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند