محققان کشور موفق به تولید مربای رژیمی فراسودمند قابل استفاده برای بیماران دیابتی و کودکان شدند. این مربا به کمک شیره خرما تولید شده و جذب قند پایین‌تری در بدن دارد.
کد خبر: ۹۹۰۲۵۹

لیلا واقف مهربانی، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: در این مربای رژیمی، علاوه بر شیره خرما به عنوان شیرین کننده، نوع خاصی از پکتین را استفاده کردیم تا محصول نهایی، جذب قند پایین‌تری در بدن داشته باشد. وی با بیان این‌که این مربا یک محصول فراسودمند است، خاطر نشان کرد: این مربا با استفاده از شیره خرما تهیه می‌شود که خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارد و همچنین به دلیل پری‌بیوتیک مورد استفاده، به افزایش ایمنی بافت روده کمک می‌کند. پری‌بیوتیک‌ها خوراک باکتری‌های مفید بدن یا همان پروبیوتیک‌ها هستند که در ایمنی بافت روده اثر مهمی ایفا می‌کنند.

به گفته این محقق، مربای رژیمی فراسودمند، مشابه خارجی و داخلی ندارد و برای اولین بار در قالب آزمایشگاهی و نیمه صنعتی تولید شده و آماده تولید انبوه با مشارکت تولیدکنندگان مواد غذایی است. وی با بیان این‌که در فرآیند تولید این محصول، طعم و خواص میوه از بین نمی‌رود و خواص تغذیه‌ای آن فراتر از مربای معمولی است، مربای رژیمی فراسودمند پری بیوتیک را بهترین جایگزین مرباهای معمولی برای دیابتی‌ها و کودکان دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها