در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
لیلا واقف مهربانی، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با مهر اظهار کرد: در این مربای رژیمی، علاوه بر شیره خرما به عنوان شیرین کننده، نوع خاصی از پکتین را استفاده کردیم تا محصول نهایی، جذب قند پایینتری در بدن داشته باشد. وی با بیان اینکه این مربا یک محصول فراسودمند است، خاطر نشان کرد: این مربا با استفاده از شیره خرما تهیه میشود که خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی دارد و همچنین به دلیل پریبیوتیک مورد استفاده، به افزایش ایمنی بافت روده کمک میکند. پریبیوتیکها خوراک باکتریهای مفید بدن یا همان پروبیوتیکها هستند که در ایمنی بافت روده اثر مهمی ایفا میکنند.
به گفته این محقق، مربای رژیمی فراسودمند، مشابه خارجی و داخلی ندارد و برای اولین بار در قالب آزمایشگاهی و نیمه صنعتی تولید شده و آماده تولید انبوه با مشارکت تولیدکنندگان مواد غذایی است. وی با بیان اینکه در فرآیند تولید این محصول، طعم و خواص میوه از بین نمیرود و خواص تغذیهای آن فراتر از مربای معمولی است، مربای رژیمی فراسودمند پری بیوتیک را بهترین جایگزین مرباهای معمولی برای دیابتیها و کودکان دانست.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد