اسارتی از نوع بـرند (نشان)

بیشتر ما در زندگی، چندان اسیر مارک و برند نیستیم و آنچه برایمان در باره پوشاک اهمیت دارد، کیفیت، مدل و قیمت آن است، اما هستند عده‌ای که بشدت خود را درگیر مارک و برند کرده، بدون اهمیت به سلیقه خود، تبعیتی بی‌چون و چرا از مارک انتخابی خود دارند و هر آنچه کارخانه مربوطه تولید می‌کند، به تن می‌کشند. کت، شلوار، کاپشن، عینک، کیف، کفش، بارانی و حتی جوراب آنها باید عنوان مورد علاقه‌شان را بر خود مهر کرده باشد تا احساس راحتی کنند و از ظاهری که پیدامی کنند، رضایت حاصل کنند.
کد خبر: ۹۸۵۶۱۱

این درحالی است که معمولا برندها هزینه عنوان خود را بیش از مقداری که باید و شاید از مشتری دریافت می‌کنند و الزاما زیبایی خاصی ندارند. برند مزبور، سال‌ها پیش به دلیل تبلیغات خاص، خود را به شهرت و محبوبیت رسانده و از این رو تبعیت از یک برند خاص الزاما مرادف با شیک‌پوشی و خوش‌سلیقگی نیست. اصرار برای تهیه پوشاک و سایر وسایل از مارک و برند خاص با اصول اقتصادی خانواده مغایر است و فردی که به برند اهمیت می‌دهد، هزینه سنگینی بر دوش خانواده تحمیل می‌کند. در این زمینه، با آزاده عزیزی، کارشناس ارشد روان‌شناسی بالینی صحبت کرده و جویای نظرات ایشان شده‌ا‌یم. او در این زمینه گفته است:

افرادی که به خرید پوشاک و وسایل خود، از مارک و برند خاص اصرار دارند، به دو دسته تقسیم می‌شوند:

گروه اول، برندهای خوب را می‌شناسند و می‌دانند جنسی که از یک مارک خاص تهیه کنند، کارآیی و کیفیت بسیاربالایی دارد و مطمئنا بیش از هزینه‌ای که برای آن می‌پردازند، به آنها استفاده خواهد رساند. مثلا اگر 400هزار تومان برای خرید یک پالتو از برندی خاص هزینه کنند، مطمئن‌اند این پالتو مدلی دارد که تا چندسال دیگر از مد نمی‌افتد و از جنسی بسیارعالی برخوردار است و تا مدت‌ها با ظاهری درحد نو برای آنها قابل استفاده خواهد بود. پس این قبیل افراد سراغ مارک و برند خاصی می‌روند تا جانب اقتصاد را رعایت کرده باشند و این بسیار عالی است.

اما دسته دوم افراد اسیر مارک و برندند؛ تجمل گرایانی که با پوشیدن پوشاکی با مارک خاص، احساس کامل بودن می‌کنند و بخش اعظم شخصیت خود را به کمک لباسی از یک کارخانه معروف به دست می‌آورند. هنگامی که در نظر اول به ظاهرشان دقت کنید، نوعی تکبر و خودشیفتگی در آنها حس می‌کنید، اما حقیقت آن است که این‌گونه افراد از اعتماد به‌نفس بسیار پایینی رنج می‌برند و سعی دارند، از طریق آن برند معروف خود را کامل کنند. در حقیقت کمال خود را در پوششی از برند پیدا می‌کنند و بدون آن احساس نقص دارند. حقیقت این است که هیچ مارک و برندی نمی‌تواند مشکل آنها را درمان کند. فردی که اعتماد به‌نفسش بسیار پایین است، باید با مراجعه به مشاور و روان‌شناس مشکل خود را ریشه‌ای حل کند تا بتواند با شخصیت حقیقی خود در میان مردم ظاهر شود و از بروز ماهیت اصلی‌اش لذت ببرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها