
به گزارش جامجم، ساعت 22 جمعه خودروی پژو 206 در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید بابایی در نزدیکی خروجی دانشگاه امام حسین(ع) در حرکت بود که ناگهان از مسیر اصلی منحرف و با عبور از روی جدول کنار بزرگراه و ورود به فضای سبز، متوقف شد. رانندههای عبوری با مشاهده این صحنه، به کمک راننده رفتند.
آنها با مشاهده پیکر غرق در خون راننده در پشت فرمان، با پلیس 110 تماس گرفتند. دقایقی بعد، ماموران کلانتری 146 حکیمیه تهران در محل حادثه حاضر شدند. بررسی اولیه نشان داد مرد جوان براثر شلیک گلوله به سرش فوت شده است.
در این مرحله ماموران در تماس تلفنی با کشیک قتل دادسرای جنایی تهران، بازپرس را در جریان این جنایت قراردادند. به این ترتیب بازپرس جنایی همراه تیمی از ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران و ماموران بررسی صحنه جرم در آنجا حاضر شدند. ماموران با بررسی خودروی مقتول، مدارکی به دست آوردند که نشان میداد او 27 ساله است و در یک کارگاه مبلسازی در جاجرود کار میکرده است. با انتقال جسد مرد جوان به پزشکی قانونی، با دستور قضایی تحقیقات برای دستگیری قاتل مسلح آغاز شد.
همزمان با تشکیل پرونده قضایی، ماموران با شناسایی محل کار مقتول به آنجا اعزام و در تحقیق از همکاران وی متوجه شدند مرد جوان تا ساعت 21 و 30 دقیقه در کارگاه مبلسازی بوده و بعد هم با خودرویش آنجا را ترک کرده و کسی از وی خبری نداشته تا این که در تماس پلیس متوجه شدند او به قتل رسیده است.
تحقیقات برای رازگشایی از این جنایت و دستگیری قاتل فراری و همدستان احتمالی او ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد