زندی: شرایط جسمی و روانی خوبی ندارم

ایمان زندی، یکی از بازیکنان نسل طلایی بسکتبال ایران است که تکنیک ناب او در بسکتبال ایران زبانزد است. بازی زندی، طرفداران این ورزش را به یاد بازی بازیکنانی مانند سعید تابش‌نیا می‌اندازد که حرکات فردی آنها در میدان بسیار تماشایی بود و نظرعلاقه مندان را به خود جلب می‌کرد.
کد خبر: ۹۸۲۵۶۱

زندی هفته پیش داغدار بود و بازی شیمیدر تهران برابر پتروشیمی بندرامام را از دست داد. او می‌گوید: درگذشت پدرم سبب شد، یک هفته تمرین نکنم و مسلما تمرین نکردن، بازیکن را از شرایط آمادگی دور می‌کند. در حال حاضر، شرایط روانی من هم ایده‌آل نیست.

با این شرایط بازی کردن نمی‌تواند راحت باشد، اما خوشبختانه با جوی که در تیم ما حاکم است، می‌توانم خیلی زود بازگردم.

بازیکن شیمیدر و ملی‌پوش سابق بسکتبال در باره سطح برگزاری لیگ برتر گفته است: فکر می‌کنم در ده سال گذشته، نخستین سالی است که بیشتر تیم‌ها در یک سطح قرار دارند و می‌توانم بگویم، تا انتهای فصل، هشت تیم رقابت نزدیکی با یکدیگر خواهند داشت. همین نزدیکی تیم‌ها سبب می‌شود کیفیت مسابقه‌ها هم بالاتر برود. در حال حاضر بازیکنان خارجی‌ ضعیف، متوسط و خوب در لیگ حضور دارند، اما همین که می‌توانند در زمین حضور داشته باشند کیفیت بازی‌ها را بالا می‌برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها