تولید بازی مطابق باورهای ملی و مذهبی

طرح تاسیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای ، با هدف توجه ویژه به ساماندهی تولید بازیهای رایانه ای به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
کد خبر: ۹۷۸۵۹
هفته گذشته در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست دکتر احمدی نژاد تشکیل شد، موضوع تاسیس این بنیاد ملی تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسید.
اداره کل روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ، در این زمینه اعلام کرد: پس از مطالعات گسترده ای که در شورای هنر و دبیرخانه شورای عالی صورت گرفت ، طرح تاسیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای ، با هدف توجه ویژه به ساماندهی تولید بازیهای رایانه ای و تلاش برای تولید این بازیها مطابق با باورهای ملی و مذهبی و ارتقائ کیفیت آموزشی این بازیها و همچنین حمایت و هدایت متخصصان کشور در جهت دستیابی به فناوری پیشرفته تولید آنها، به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
بر اساس این گزارش ، با توجه به تحقیقات انجام شده ، به دلیل ضعف تولیدات داخلی ، بیش از 95 درصد بازیهای رایانه ای موجود در کشور، تولید خارج است و بسیاری از این بازیها، آسیبهای جدی فرهنگی ، اجتماعی و روانی را به قشر جوان و نوجوان کشور وارد می کند. خبرهای رسیده حاکی از آن است که کار اجرایی بنیاد مذکور بزودی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مسوولیت معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری فراهم خواهد شد. بد نیست بدانید که نتایج یک تحقیق نشان می دهد که 56 درصد جوانان ایرانی علاقه بسیار زیادی به انجام بازیهای کامپیوتری و استفاده از اینترنت در اوقات فراغت دارند ؛ به گونه ای که از میان 2.64 درصد جوانانی که در زمان فراغت خود مشغول بازی می شوند، 7.38 درصد بازیهای کامپیوتری را برای این امر انتخاب می کنند. حمایت از پدید آورندگان بازیهای رایانه ای منطبق با هنجارها و ارزشهای ملی و اسلامی ، شناسایی و جذب متخصصان این رشته جذاب و سرگرم کننده ، ارتقای سطح آگاهی و فهم کودکان و نوجوانان ، هماهنگی و مشاوره در ساخت و مشارکت در نظارت بر صحنه بازیهای رایانه ای در کشور از اولویت های اساسی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به شمار می رود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها