تنش در آمریکا به‌خاطر ادعای روسیه

زمانی‌که بوریس یلتسین به مقام ریاست جمهوری روسیه رسید، برخی از منابع خبری و اطلاعاتی ادعا می‌کردند که آمریکایی‌ها نقش بسزایی در قدرت گرفتن او داشته‌اند. حتی این اتهام را مطرح می‌کردند که وی عروسک دست آمریکایی‌ها؛ بیل کلینتون رئیس‌جمهور وقت و ال گور معاون اوست. بسیاری حتی، به درست یا به اغراق، معتقد بودندکه دستور کار کرملین در واشنگتن تعیین می‌شود.گرچه این ادعا و اتهام هیچگاه ثابت نشد، اما این روزها شاهد چنین اظهارنظرهایی در مورد رئیس‌جمهور آمریکا هستیم.
کد خبر: ۹۷۸۵۶۱

یکی از ادعاهایی که طی چند هفته گذشته و پس از اعلام خبر پیروزی ترامپ در رسانه‌ها مطرح شده، نقش هکرهای روسی در دخالت در روند انتخابات به نفع ترامپ است. این روند زمانی شکل جدی‌تری به خود گرفت که چند روز پیش سازمان سیا نیز چنین ادعایی را رسانه‌ای کرد. همین مساله باعث شده تا اختلاف و تنش‌هایی میان آمریکایی‌ها بر سر این موضوع شکل بگیرد.

در همین حال دفتر مدیریت اطلاعات ملی آمریکا که بر فعالیت 17 نهاد جامعه اطلاعاتی این کشور از جمله سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) نظارت دارد، اعلام کرد که از گزارش اخیر سیا استقبال نمی‌کند. این سازمان در این زمینه اعلام کرد که شواهد قطعی مبنی بر دخالت دولت مسکو در روند انتخاباتی آمریکا با هدف برتری یافتن نامزد جمهوریخواه به نامزد دموکرات وجود ندارد. این در حالی است که مقامات کنونی دولتی آمریکا نیز بتازگی اظهار نظرهایی در این زمینه مطرح می‌کنند. در همین زمینه، جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید با اشاره به این‌که ترامپ در طول انتخابات به صراحت خواستار حملات سایبری روسیه و دخالت این کشور در انتخابات آمریکا شده، گفت: ترامپ از همان ابتدا نیز می‌دانست که چنین دخالت‌هایی در نهایت به نفع او تمام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها