به گزارش جامجم، روزهای پایانی آبان امسال دختری جوان با حضور در شعبه نهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران از مردی به اتهام آزار و اذیت و سرقت پولهایش شکایت کرد.
شاکی به بازپرس سهرابی گفت: شب حادثه منتظر تاکسی بودم که خودروی پرایدی مقابلم توقف کرد. سوار شدم و راننده پس از طی مسافتی تغییر مسیرداد. زمانی که به او اعتراض کردم، با چاقو مرا تهدید کرد و به منطقهای خلوت کشاند. هرچه التماس کردم رهایم کند، بیفایده بود. مرد شیطان صفت مرا در دام شیطانیاش گرفتار کردو پس از آزارو اذیت، پولهایم را هم دزدید.
همزمان با شکایت دختر جوان،تحقیقات با دستور بازپرس پرونده در دستور کار ماموران اداره 16 پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. جستوجوها دراینباره ادامه داشت تا اینکه دو زن جوان نیز با حضور در پلیس آگاهی از مرد مسافربری شکایت کردند. با تحقیق از این دو زن معلوم شد آنها نیز بهعنوان مسافر سوار خودرویی شدهاند که راننده آنان را با چاقو تهدید و پس از آزار و اذیت اموالشان را سرقت کرده است.
در این مرحله ماموران با اطلاعات بهدست آمده از شاکیان جدید و بررسی تصاویر چهرهنگاری شده از متهم فراری، متوجه شدند تصاویر این متهم با همان جوان آزارگری که ماموران در تعقیبش هستند، مطابقت دارد. بررسیها نشان داد، سه شاکی پرونده در دام یک متهم گرفتار شدهاند. در ادامه مشخصات مرد فراری و خودروی پرایدش در اختیار گشتهای انتظامی قرار گرفت تا متهم بازداشت و خودرویش توقیف شود.
او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت تا اینکه دیروز ـ چهارشنبه ـ ماموران خودروی متهم فراری را شناسایی و در جریان تعقیب و گریز پلیسی وی را بازداشت کردند. متهم با انتقال به شعبه نهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران در مواجهه با شاکیان پرونده از سوی آنها شناسایی شد اما منکر ربودن و آزارو اذیت این سه شاکی پرونده بود.
متهم در تحقیقات به بازپرس جنایی گفت: این سه شاکی را من بهعنوان مسافر سوار نکردم. پولهایشان را سرقت نکرده و آنها را مورد آزار و اذیت قرار ندادهام. فقط با یکی از شاکیان از طریق تلگرام در ارتباط بودم و او را ندیده بودم.
این در حالی است که متهم هیچ دلیلی برای بیگناهی خود به دادگاه ارائه نکرد.
برای این متهم به اتهام آدمربایی، سرقت و آزار و اذیت قرار قانونی صادر شد.
تحقیقات از این متهم برای رازگشایی از جرایم سیاه او در اداره 16 پلیس آگاهی تهران ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم