به گزارش ایرنا، اهالی روستاهای «ایمنآباد» و «کروکلا» واقع در بخش لالهآباد بابل از یک هفته پیش با فرود 19 بال قوی سفید در آببندان این روستا، آنها را تحت حفاظت و تغذیه قرار دادند.
این قوها که به گفته اهالی نابالغ بودند، در این مدت در امنیت کامل مهمان مردم منطقه بودند تا این که چند شکارچی غیربومی با سنگدلی پنج بال از آنها را سلاخی کردند.
رئیس اداره محیط زیست بابل در این باره گفت: یک دسته 19 قطعهای از قوهای سفید نابالغ هفته پیش برای خوردن غذا در آببندان روستاهای ایمنآباد و کروکلا فرود آمدند که روستاییان به محض مشاهده مهمانان از راه رسیده و خسته، منطقه آببندان را تحت مراقبت و قوها را تحت حمایت قرار دادند .
مهدی قنبری افزود: ماموران محیط زیست نیز در کنار اهالی این روستاها قرار گرفتند تا چتر فرهنگ حفاظت از پرندگان مهاجر و به طور کلی حیات وحش در جامعه گستردهتر شود، ولی ساعت 14 سهشنبه هفته جاری قوها توسط سه شکارچی بیرحم و متخلف مورد حمله قرار گرفتند که به شکار پنج بال منجر شده است.
وی اظهار کرد: یکی از اهالی روستا با شنیدن صدا تیر تفنگ شکاری، شکارچیان را تعقیب کرد و موفق به گرفتن چهار قطعه قوی تلف شده و سه قبضه سلاح شکاری شد.
قنبری با اشاره به اینکه دو قبضه سلاح شکاری دارای مجوز و یک قبضه نیز بدون مجوز است، افزود: دو نفر از شکارچیان با انداختن قوی تلف شده و سلاح از محل گریختند.
وی از دستگیری یکی از شکارچیان خبر داد و گفت: با حکم دادستان شهرستان بابل، دو نفر از شکارچیان متخلف تحت تعقیب قرار دارند.
در همین حال شماری از اهالی دو روستای ایمنآباد و کروکلا، با نوشتن طوماری ضمن اعلام انزجار از شکار قوهای سفید مهمان، از اداره محیطزیست و مراجع قانونی شهرستان خواستار برخورد قاطع و قانونی با این شکارچیان بیرحم شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم