راه‌اندازی 20 مهدکودک رایگان در مازندران

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: 20 مهدکودک رایگان برای بهره‌مندی کودکان مناطق محروم در حاشیه شهرهای استان راه‌اندازی شد .
کد خبر: ۹۶۴۹۳۵

80 هزار نفر از جمعیت سه میلیون و 200 هزار نفری مازندران در سکونتگاه‌های غیررسمی حاشیه شهرها سکونت دارند.

سیدسعید آرام در گفت‌وگو با ایرنا افزود: این حاشیه مهدها در دو سال اخیر برای جلوگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی در کودکان ساکن در این مناطق ایجاد شده است .

وی ادامه داد: حاشیه شهرها از جمله مناطق در معرض خطر و آسیب‌های اجتماعی است که به توجه و نگاه ویژه‌تری نیاز دارد .

به گفته مدیرکل بهزیستی مازندران، این کودکان در حاشیه مهد‌ها از خدمات تغذیه رایگان و همچنین آموزش‌های رایگان بهره‌مند می‌شوند .

آرام ادامه داد: اداره کل بهزیستی مازندران همسو با برنامه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی به دنبال ایجاد چتر خدماتی بیشتر در حاشیه شهرهاست که این مهم تا حدودی در سال‌های اخیر انجام شد .

هم‌اکنون 800 مهد در مازندران با 30 هزار کودک فعال است که 15 درصد کودکان استان را شامل می‌شود. مازندران حدود 700 هزار کودک دارد .

مدیرکل بهزیستی مازندران از حاشیه شهرها به عنوان یکی از کانون‌های در معرض خطر آسیب اجتماعی نام برد و گفت: اقدامات موردنیاز برای پاکسازی این مناطق در سال‌های اخیر انجام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها