صحبت‌های عظیمی نژاد درباره کتاب

آریا عظیمی‌نژاد با حضور در یک برنامه تلویزیونی از کتاب و کتابخوانی صحبت کرد و گفت برای ساخت موسیقی فیلم «میم مثل مادر» کتاب‌های زیادی خوانده است.
کد خبر: ۹۵۷۴۶۰

به گزارش فارس، آریا عظیمی‌نژاد آهنگساز با حضور در برنامه تلویزیونی «کتاب باز» عنوان کرد: برای ساخت کارهای مذهبی برخلاف تصور بسیاری من از بخش سیاه وجودی خودم استفاده می‌کنم به این صورت که نیمه سیاه وجودی من دائما به سمت روشنایی و خوبی گرایش دارد و عموما عوامل دنیایی مانع آن می‌شوند اما این تمایل به خوب بودن باعث می‌شود که من کارهای مذهبی و دینی انجام دهم تا راه را برای رسیدن از سیاهی به روشنایی و خوبی هموار کنم.

او افزود: از آنجا که آلبوم «ساقی سرمست» مرتبط با عاشورا بود کتاب‌های مقتل معتبر را مطالعه می‌کردم و این مقتل خوانی‌ها کمک بسیاری به من کردند و مرا به عمق واقعه می‌بردند.

این آهنگساز با اشاره به مداحی سنتی بیان کرد: این روزها خیلی به مداحی سنتی اهمیت داده نمی‌شود. در مداحی روز یک سری بدعت‌گذاری‌ها صورت گرفته که گاه ارزش موضوع را زیر سوال می‌برند. در مداحی باید این را در نظر گرفت که در مورد انسانی صحبت می‌شود که تاریخ به او گواهی داده است و شأن و منزلت بسیاری دارد.

عظیمی‌نژاد درخصوص کتاب و کتابخوانی تصریح کرد: کتاب‌هایی هستند که به اصطلاح در آنها باد می‌وزد و هرچه زمان می‌گذرد لایه‌های نهفته آن برای تو روشن می‌شود. مانند دیوان حافظ که در نوجوانی آن را بسیار می‌خواندم و امروز که می‌خوانم می‌بینم اشعار حافظ یک بعد زیرین دارد که تا امروز متوجه آن نشده بودم و معنای تک‌تک کلمات برایم تغییر می‌کند.

او افزود: چند سال پیش رمان «کوری» را مطالعه کردم و آن‌قدر از آن تاثیر گرفتم که می‌خواستم برای آن جهان یک موسیقی بسازم و شاید روزی این کار را انجام دهم.

این آهنگساز در ارتباط با هنر مطالعه عنوان کرد: برای ساخت موسیقی برخی از فیلم‌ها مطالعات بسیاری لازم است، مثلا برای ساخت فیلم «میم مثل مادر» در ارتباط با شأنیت و جایگاه مادر کتاب‌های زیادی خواندم و بسیار مطالعه کردم. در واقع مطالعه می‌تواند هنر را بسط و گسترش دهد و حرفه‌ای‌تر کند. صرف سواد برای هنر کافی نیست بلکه اول باید یک اتفاق درونی بیفتد و جوششی باشد و بعد به‌وسیله مطالعه و سواد آن را ترمیم کرد.

عظیمی‌نژاد ادامه داد: پدرم نویسنده بودند و من در خانه‌ای متولد شدم که تمام دیوارهای آن پر از کتاب بود. طیف کتاب‌هایی که در کتابخانه ما بود بسیار متفاوت بود و معمولا کتاب‌هایی را دم‌دست من می‌گذاشتند که مناسب سن من باشد و این‌گونه مطالعات مرا هدایت می‌کردند و این تاثیر بسزایی در علاقه من به کتاب و کتابخوانی داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها