علی اکبر قلیچ مهمان امروزی ها شد

برنامه امروزی ها که از شنبه تا چهارشنبه از شبکه یک پخش می شود، امروز میزبان یک خواننده و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
کد خبر: ۹۵۲۰۱۸
علی اکبر قلیچ مهمان امروزی ها شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی برنامه، احسان ارغوانی، طراح و تهیه کننده امروزی ها گفت: امروز میزبان علی اکبر قلیچ خواننده و کبری خزعلی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم. آنها درباره ازدواج، شرایط انتخاب همسر و ... پاسخگوی سئوالات پدرام کریمی، مجری خواهند بود.
برنامه امروزی ها با محوریت دغدغه ها و معضلات جوانان در حوزه های مختلف همچون اعتیاد، فضای مجازی، بیکاری، موسیقی، مد، ازدواج، مهاجرت، آشنایی قبل از ازدواج، بازار کار، ثروت، ورزش، تفریح و سرگرمی، و ... از شنبه تا چهارشنبه ساعت 17 و 30 دقیقه به مدت یک ساعت پخش خواهد شد.
اقشار مختلف همچون، ورزشکاران، خوانندگان، بازیگران، کارشناسان و ... مهمان برنامه امروزی ها هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

صدای نخست ورزش بانوان

با دکتر علی‌اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگی‌ها و افق‌های پیش روی این شبکه پرشنونده گفت‌وگو کردیم

صدای نخست ورزش بانوان

نیازمندی ها