به گزارش خبرنگار «جام جم» ، اوایل سال گذشته ، مردی به اداره آگاهی شهرستان لنگرود مراجعه کرد و از به سرقت رفتن خودرویش خبر داد. این مرد در تشریح ماجرا به پلیس گفت : چند سال قبل اعضای یک خانواده در اتوبان تهران کرج از من خواستند آنها را به طور دربست برای شرکت در مراسم عروسی یکی از اقوامشان به شمال کشور ببرم . آنها وسایل نوازندگی مثل ارگ ، اکو و دوربین فیلمبرداری را داخل صندوق عقب خودرو گذاشتند و به راه افتادیم . مرد شاکی ادامه داد: در میانه راه به آنها اعتماد کردم ، وقتی به نزدیکی های یک مغازه شیرینی فروشی رسیدیم ، یکی از آنها خواست خودرو را در گوشه ای متوقف کنم تا او چند جعبه شیرینی بخرد بنابراین پول را از او گرفتم تا خودم شیرینی بخرم اما وقتی برگشتم از خودرویم خبری نبود.
شرکت در مجلس عروسی ، بهانه سارقان
بعد از شکایت این مرد ، چند راننده دیگر هم به مرکز پلیس مراجعه و شکایت های مشابهی را مطرح کردند. با افزایش چنین شکایت هایی ، تیمی از کارآگاهان زبده اداره آگاهی شهرستان لنگرود، تحقیقات گسترده ای را در خصوص شناسایی سارقان آغاز کردند. ماموران با اطلاعاتی که از شاکیان پرونده به دست آوردند ، به چهره نگاری رایانه ای از آنها پرداختند و این تصاویر را به تمامی کلانتری های شهر مخابره کردند. تحقیقات شبانه روزی پلیس ادامه داشت تا این که یک هفته قبل ماموران در حین گشتزنی به مردی که به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودرو شده بود ، مشکوک شدند. با دستگیری این فرد ، وی خود را رضا معرفی و در بازجویی های مقدماتی منکر هر گونه سرقت شد اما وقتی در مواجهه حضوری با چند تن از شاکیان پرونده قرار گرفت ، پرده از راز جرایم خود و همدستانش برداشت.
سارقان خانوادگی با هم به شکار می رفتند
رضا در اظهاراتش گفت : همراه اعضای خانواده همسرم ، با کرایه خودروهای دربستی از شهرستان های شیراز، رباط کریم ، شهریار، اسلامشهر، قزوین ، تنکابن ، چالوس ، آمل ، رشت ، آستانه ، کیانشهر، انزلی ، فومن ، صومعه سرا و لنگرود به بهانه رفتن به مجالس عروسی طرح دوستی با رانندگان می ریختیم و بعد از جلب اعتمادشان ، آنها را به محله های مختلف شمال کشور می کشاندیم و در یک فرصت مناسب به بهانه خرید شیرینی ، میوه و سیگار راننده را از خودرو دور و سپس اقدام به سرقت می کردیم . مرد سارق ادامه داد: وسایل برگزاری مراسم جشن عروسی از قبیل اکو، ارگ و دوربین فیلمبرداری را از مغازه فردی در رودسر شبانه به سرقت بردیم و برای این که ردی از خود بر جای نگذاریم وسایل داخل خودرو را می فروختیم . با اعترافات صریح متهم ، ماموران موفق به ردیابی مادرزن وی و یکی از اعضای باند به نام بهرام شدند و از آنها تعدادی وسایل داخل خودرو، دوربین فیلمبرداری ، ارگ و اکو کشف و ضبط کردند و در بازجویی از آنها دریافتند که هدایت کننده باند پدر خانواده به نام اسماعیل است . بنابر این گزارش ، 2 روز قبل ماموران اداره آگاهی شهرستان لنگرود با کسب نیابت قضایی به شهرستان کرج عزیمت و نامبرده را در خانه اش شناسایی و دستگیر کردند. اسماعیل ، متهم دستگیر شده در بازجویی های پلیسی صراحتا به جرایم خود با همدستی سایر اعضای باند به نامهای رحمت ، علی ، الیاس ، محمد، شهرام و حسین اعتراف کرد. بنابر این گزارش ، پلیس ارزش اموال به سرقت رفته را یک میلیارد و 500 میلیون ریال ارزیابی کرد. متهمان دستگیر شده با قرار قانونی روانه زندان شدند و تحقیقات پلیس برای شناسایی اعضای فراری این باند ادامه دارد.