به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرآة البحرین، مقامات بحرینی بار دیگر مانع از برپایی بزرگترین نماز جمعه شیعیان این کشور در حومه پایتخت شدند و از ورود نمازگزاران شیعه و اقامه نماز جمعه در مسجد امام صادق(ع) در منطقه الدراز ممانعت کردند.
به گفته فعالان، نیروهای امنیتی برای این هفته نیز مانع از ورود امام جماعت به داخل الدراز شدند که این مساله موجب شد تا نمازگزاران نماز فرادا به جای آورند.
آل خلیفه از تاریخ 20 ژوئن گذشته در راستای محاصره و تحت فشار گذاشتن منطقه شیعه نشین الدراز، سلسله بازداشتها و محاکمههایی را آغاز کرده است. پس از آنکه حامیان شیخ عیسی قاسم، رهبر معنوی انقلاب بحرین اعلام کردند در اعتراض به لغو تابعیت این عالم شیعه در مقابل منزل وی در منطقه الدراز دست به تحصن خواهند زد، آل خلیفه منطقه را محاصره کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال