کارت همیار پلیس برای کلاس اولی‌ها صادر می شود

استقرار پلیس تا 15 مهر در اطراف مدارس

جشن شکوفه ها ۳۱ شهریور برگزار می شود

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه جشن شکوفه ها ۳۱ شهریور ماه برگزار می شود، گفت: پیش بینی می شود حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش آموز اول ابتدایی داشته باشیم.
کد خبر: ۹۴۴۱۵۸
جشن شکوفه ها ۳۱ شهریور برگزار می شود

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محمد دیمه ور در حاشیه رونمایی از برنامه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در افق ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران گفت: طبق آخرین آمار در دوره ابتدایی هفت میلیون و ۴۰۰ هزار دانش در دوره ابتدایی ثبت نام کرده اند.

وی افزود: پیش بینی می شود حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش آموز اول ابتدایی داشته باشیم و از این جهت نسبت به سال تحصیلی گذشته رشد داریم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت از برگزاری جشن شکوفه ها و غنچه ها در روز ۳۱ شهریور ماه خبر داد و گفت: این مراسم ساعت ۹ صبح همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

دیمه ور تصریح کرد: امسال ۱۳ هزار معلم جدید وارد دوره ابتدایی می شوند با این وجود با کمبود معلم روبرو هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها