فروش اطلاعات با درآمد 200 میلیارد دلاری

دنیای امروزی ما به شکلی درآمده که هیچ چیز باارزش‌تر از اطلاعات کاربران و شرکت‌ها وجود ندارد. همین امر باعث شده نقض حریم خصوصی، دسترسی و دزدی اطلاعات به مساله‌ای بسیار مهم و البته سودجویانه تبدیل شود البته این عمل غیراخلاقی تنها از طرف هکرها و خرابکارهای اینترنتی انجام نمی‌شود، بلکه حجم عمده‌ای از آن به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی و تولیدکنندگان محصولات دیجیتالی باز می‌گردد؛ معضلی که حتی نام‌های بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت را هم در خود جای داده است.
کد خبر: ۹۴۳۶۱۱

بتازگی گزارشی مشترک از طرف شرکت اوراکل و دانشگاه MIT منتشر شده که نشان می‌دهد، شرکت‌های فناوری از فروش اطلاعات کاربران سالانه درآمدی بیشتر از 200 میلیارد دلار دارند و این مبلغ با توجه به رشد فضای مجازی و گجت‌های هوشمند رو به افزایش است.

براساس همین گزارش، در سال 2015 بیش از 15 میلیارد کاربر اینترنتی در جهان وجود داشته و پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا سال 2020 به مرز 50 میلیارد برسد. با توجه به حجم اطلاعات ذخیره شده و مخابره شده در دستگاه‌های الکترونیکی تا سال 2020 درآمد حاصل از فروش اطلاعات کاربران به 20 برابر عدد فعلی و 44 برابر سال 2009 خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها