به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه السفیر در یادداشتی به قلم "محمد بلوط" نوشت: اسد و اردوغان در پایان ماه سپتامبر جاری در مسکو و با وساطت پوتین دیدار خواهند کرد.
نویسنده السفیر در این مقاله با عنوان "آیا پوتین، اسد و اردوغان را کنار هم می نشانَد؟"، مدعی شد که از زمان سفر اردوغان به سنپترزبورگ، آماده سازی برای دیدار اسد و اردوغان در روسیه در حال انجام است.
به نوشته السفیر، برنامه دیدار اسد و اردوغان پس از سفر رئیس اطلاعات ترکیه به دمشق در نیمه ماه جاری میلادی قطعی خواهد شد.
این در حالی است که منابع رسمی، تا کنون از سفر هاکان فیدان رئیس سازمان اطلاعات ترکیه به دمشق خبر نداده اند و درباره تصمیم اسد و اردوغان به دیدار رو در رو مطلبی اعلام نکرده اند. منابع روسی، سوری و ترک هم از تلاش برای آماده سازی زمینه دیدار اسد و اردوغان در مسکو سخن نگفته اند.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: