وداع مادر با آخرین بازمانده

گوشه‌ای می‌نشست و چشم به نقطه‌ای می‌دوخت. 60 روز بود که نگاهش به درمانده بود و شبانه روز با تسبیحی که مدام میان سبابه و شست می‌گرداند و لب‌هایی که لحظه‌ای از دعا باز نمی‌ماند، صبورانه دعا می‌کرد و انتظار می‌کشید و پنجشنبه،پایان آن انتظار بود؛ پایانی گرچه تلخ اما نیک و ماندگار.
کد خبر: ۹۳۷۵۵۰

بانو روزی‌طلب، مادر وحید است، مادر همان آخرین سربازی که پوتین‌هایش زیر تخت جفت ماند، او که لباس سربازی خوب برازنده‌اش بود. همان حلاجی که پایان سطر زندگی کوتاهش، بخشش بود و اهدای زندگی به سه خانواده چشم به‌راه.

وحید حلاج، آخرین سرباز از 57 سرباز مصدومی بود که دو ماه قبل بعد از وقوع آن حادثه تلخ، آن واژگونی، در بیمارستان شهید رجایی بستری شد و با وجود تلاش‌های فراوان، بامداد چهارم شهریور، با تائید مرگ مغزی، با این جهان فانی وداع گفت.

حالا اما نوبت به وداع خانواده رسیده است، وداع مادر با فرزند، وداع برادر با برادر و همه چشم‌ها میزبان اشک است و آه. تمام بیمارستان را اندوهی عمیق فراگرفته است.

بانو محبوبه روزی‌طلب مادر داغدار «وحید حلاج» که به اعتراف همه تیم پزشکان بیمارستان شهید رجایی شیراز، صبورانه، دو ماه گذشته را بر بالین فرزندش حضور داشته، با اشک و دلتنگی، فرزندش را وداع گفت و تصمیمی ماندگار گرفت.

مادر وحید، پیشانی باندپیچی شده فرزندش را می‌بوسد، چشم‌ها را بر صورت سرد و بی‌جان فرزند می‌گذارد و با شکیبایی، وداعش می‌گوید و از تک تک پرستاران حلالیت می‌طلبد و با قدم‌هایی آرام از کنار تخت فرزندش دور می‌شود. بانو روزی‌طلب به ایسنا گفت: وحید دلسوز بود و بی‌ریا، نباید این‌که اعضای او اهدا شده، به کارش ذره‌ای ریا بدهد. رضای خدا، برای او اصل بود. سیاوش غلامی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی، گفت: دوکلیه و کبد وحید حلاج، برای پیوند مناسب تشخیص داده شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها