به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، فرد مورد اشاره عضویتی در ستاد برجام و وزارت خارجه نداشته و فقط در مقاطعی از طرف یکی از بخشهای اقتصادی کشور برحسب نیاز در تیم مذاکرهکننده و مسائل مربوط به برجام حضور داشته است.
این منابع مطلع با اشاره به این که چندی پیش مطرح شده بود که فرد بازداشت شده از ستاد برجام است، اعلام کردند: دبیر ستاد برجام و اعضای آن کاملا مشخص هستند و او هیچ عضویتی در این ستاد ندارد. با توجه به این که این موضوع، یک پرونده امنیتی و قضایی است احتمالا مسوولان مربوطه در زمان مقررش و در صورت لزوم در این ارتباط اطلاعرسانی بیشتری خواهند کرد.
هفته گذشته عباس جعفری دولتآبادی، دادستان تهران از دستگیری و بازداشت یک متهم ایرانی دو تابعیتی در تهران و مرتبط با سرویس جاسوسی انگلیس خبر داد و افزود: متهم در حوزه اقتصادی و مرتبط با ایران فعالیت میکرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید
خانمگل جام ملتهای آسیا در گفتوگو با «جامجم»: