کره جنوبی جدی‌ترین حریف ماست

کی‌روش: از زمان نهایت استفاده را می‌بریم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با بیان این‌که برگزاری کمپ در ایتالیا تنها گزینه تیم ملی بوده است، با اشاره به حریفان ایران در راه رسیدن به جام جهانی، گفت: کره جنوبی رقیب بزرگ ما محسوب می‌شود.
کد خبر: ۹۳۳۳۲۸

کارلوس کی‌روش درباره برپایی اردوی تیم ملی در منطقه کاورچیانو ایتالیا، اظهار کرد: این کمپ تنها گزینه‌ای بود که برای تیم ملی ایران مهیا بود. وقتی این فرصت برایمان ایجاد شد تا در مرکز تمرینی تیم ملی ایتالیا حضور داشته باشیم، واقعا جای خرسندی داشت. مطمئنا برپایی اردو در این مکان برای ما گزینه خوبی به حساب می‌آمد چرا که این مرکز هم تاریخ بزرگی دارد و هم این که بازیکنان بزرگی در گذشته در اینجا حضور داشته‌اند.

او در پاسخ به این سوال که آیا برپایی این اردو کمی دیر نیست، گفت: نمی‌خواهم راجع به این مساله صحبت کنم و بعد از بازی‌های رسمی تیم ملی درباره این مسائل صحبت خواهم کرد. اکنون می‌خواهم تمرکزم را روی آماده‌سازی بازیکنانم بگذارم. در گذشته فرصت را برای داشتن اردوهای آماده‌سازی خوب از دست دادیم و اکنون فقط می‌خواهم از فرصت به وجود آمده به نحو احسن برای آماده‌سازی بازیکنانم استفاده کنم.

کی‌روش در تشریح وضعیت تیم ملی، گفت: همه چیز خوب است. اکنون 24 بازیکن در اردو حضور دارند و ما منتظر اضافه شدن اشکان دژاگه هستیم. همانطور که می‌دانید در این اردو بازیکنان ایرانی حاضر در اروپا را در اختیار نداریم، اما در نگاه کلی شرایط خوب است. سرمربی تیم ملی ایران درباره حریف اصلی ایران در رقابت‌های انتخابی جام جهانی، اظهار کرد: مطمئنا گروه سختی داریم. در بالاترین سطح، رقیب بزرگ ما کره جنوبی است و دیگر تیم‌ها نظیر چین، ازبکستان، سوریه، قطر به همراه ایران این شانس را دارند که به جام جهانی صعود کنند. همه تیم‌ها نقاط ضعف و قوت خودشان را دارند و تنها چیزی که تیم‌ها را از هم متمایز می کند آماده‌سازی است که بتوانیم برای تیم‌ها مهیا کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها