10 هفته زندگی با خوردن زالو ، مارمولک ، قورباغه

جام جم آنلاین: مردی استرالیایی که مدت 10 هفته در محلی دور افتاده زندگی می کرد ناچار شد برای زنده ماندن قورباغه ، مارمولک و زالو بخورد.
کد خبر: ۹۳۳۰۱

به گزارش خبرگزاری فرانسه از سیدنی ، ریکی مگی ، 35 ساله را کارگران مزرعه ای در پناهگاهی دور افتاده در حوالی یک سد در سرزمین شمالی ، نزدیک مرز غربی استرالیا پیدا کردند.
مگی به رادیو ABC گفت زالوها را از سد می گرفتم و با ملخ ها خام می خوردم اما قورباغه ها را نمی شد خام خورد به این دلیل آنها را مدتی در آفتاب پهن می کردم تا کمی ترد شوند و بعد می خوردم.
علت گم شدن مگی معلوم نیست بعضی گزارش ها حاکی است خودرو او خراب شده بود و بعضی ها می گویند خودرو سرراهی که او سوار آن شده بود ، وی را در بیابان رها کرد.
صاحب مزرعه ای که مگی را پیدا کرد می گوید وقتی او پیدا شد بشدت ضعیف شده بود و معلوم بود مدتها در آن شرایط بوده و غذایی که می خورده ، به هیچ وجه کافی نبوده است.
قد او نزدیک 190 سانتیمتر است و واقعا مثل یک اسکلت متحرک بود. پلیس در حال بررسی این موضوع است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها