به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، یک عکاس حیات وحش تصاویر حیرت انگیزی از شکار گورخر به دست تمساحی عظیم الجثه در رودخانه ای در کنیا را به ثبت رسانده است.
این عکاس دو ساعت تمام مشغول عکاسی از دسته گورخرها بود که در فضای کنار رودخانه در حال پرسه زدن بودند.
سرانجام تعدادی از گورخرها برای خوردن آب وارد رودخانه شدند؛ غافل از این که تمساح های رودخانه در کمین آنها هستند. حدود 30 تمساح این گورخرها را احاطه کردند و آنها را در حمله ای تهاجمی خوردند.
عکاس این ماجرا اظهار کرد: «واقعا دلخراش و وحشتناک است. گورخر بیچاره برای نجات خود دست و پا می زد و تمساح در یک حرکت او را به دندان کشید و خورد؛ اما این قانون طبیعت است. این قانون بقاست. حیوان ضعیفتر طعمه می شود تا حیوان قوی تر زنده بماند.»
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد