بیلیک امسال از تیم زیر 19 ساله اسکالا استریی اوکراین به تیم اصلی منتقل شده و در دو بازی این تیم در لیگ یک اوکراین (سطح دوم فوتبال این کشور) روی نیمکت نشسته که آخرین آن 30 جولای (شنبه همین هفته) بوده است.
این در حالی است که گفته میشود برانکو ایوانکوویچ تمایلی به جذب این دروازهبان 20 ساله ندارد و از اول هم مخالف حضور او در تمرینات بوده است. سرمربی پرسپولیس اعتقاد دارد، رقیب بیرانوند باید دروازهبانی تقریباً در سطح او باشد و دروازهبان جوان به کارش نمیآید.
برانکو بعد از جدایی الکساندر لوبانف فقط نام یک دروازهبان را به باشگاه پرسپولیس ارائه داد و او کسی نبود، جز راتکو دویکوویچ بوسنیایی که فصل پیش در تیم سایپا عضویت داشت. پرسپولیسیها بعد از مذاکره با این دروازهبان متوجه شدند که هم قیمت او بالاست و هم مالیات خود را زمان حضورش در ایران پرداخت نکرده است. از اینرو با جذب دویکوویچ مخالفت کردند!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ