دانستنی‌های سلامت

چرا باید غذا ها را کمتر سرخ کنیم؟

(پاسخ این سوال را فردا در همین جا بخوانید.)
کد خبر: ۹۲۸۰۳۲
چرا باید غذا ها را کمتر سرخ کنیم؟

پاسخ پرسش دیروز (سالم‌ترین روش پخت غذا چیست ؟ ):

بخارپز کردن، سالم‌ترین روش پختن غذا به شمار میرود، زیرا از دست رفتن مواد مغذی به حداقل میزان ممکن می‌رسد. در این روش شما مواد غذایی را به وسیله بخار آب، آماده خوردن میکنید.

در این روش چون زمان پخت طولانی است، مقدار ویتامین C که با حرارت تجزیه ‌می‌شود، زیاد است. دیگ زودپز یکی از وسایل آشپزخانه است که به شما امکان میدهد موادغذایی را بخارپز کنید. در دیگ زودپز با استفاده از بخار تحت فشار زیاد، سرعت پخت افزایش مییابد. به‌خاطر داشته باشید پس از آن که دیگ زودپز به حرارت مناسب خود برسد، نیازی به حرارت دادن زیاد نیست و حرارت ملایم هم میتواند دمای داخل آن را به طور ثابت بالا نگه دارد.

بخارپز کردن برای پخت گوشت‌قرمز، مرغ، ماهی و سایر گوشت‌ها مناسب است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها