مشکلات عظیم زیست‌محیطی، سهم کلانشهرها

وزیر کشورگفت: متأسفانه در شهرها و بویژه کلانشهر‌ها با مشکلات عظیم زیست‌محیطی روبه‌رو هستیم و این موضوع باید به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی در نظر گرفته شود.
کد خبر: ۹۲۴۰۳۴

به گزارش مهر، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران 2016 که در محل برج میلاد برگزار شد با اشاره به موضوع مشارکت مردم در حاکمیت به عنوان یکی از دستاوردهای مهم انقلاب، افزود: نحوه تعامل و ارتباط با مردم یکی از موضوعات و مسائل مهمی است که باید در حوزه شهرداری‌ها لحاظ شود، مردم باید محور اصلی مشارکت شهرداری‌ها باشند و به عنوان محور اصلی کار در شهرها و روستاها مورد توجه قرار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: در این خصوص باید مسیرها، شیوه‌ها و دستورالعمل‌هایی را داشته باشیم که بتوانیم تعامل و مشارکت با مردم را آسان‌تر، عینی‌تر و واقعی‌تر کنیم و شهرداری‌ها و شوراها باید در جایگاه پاسخگویی، کاملا شفاف و مردم کاملا از زوایای تصمیم‌گیری‌ها مطلع باشند.

وزیر کشور با اشاره به ضرورت بررسی دقیق از روند و فرآیند شکل‌گیری شهرها عنوان کرد: نگاه ما به شهرها باید به عنوان موجودی پویا، زنده و روبه تکامل باشد و از نگاه مهندسی صِرف به شهرها باید پرهیز شود. شهر به همان میزان که به کالبد نیاز دارد، به همان میزان هم به روح و معنویت شهری در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و سیاسی نیاز دارد.

رحمانی‌فضلی با بیان این‌که شهر به عنوان زیستگاه و محل زندگی انسان‌ها باید همه جنبه‌های موردنیاز انسانی را در خود داشته باشد، توضیح داد: اگر نگاه ما به شهر این‌گونه نباشد، متأثر از مدل‌ها، برنامه‌ها و نگاه‌های تک‌بعدی به شهر خواهیم شد و آثار مترتب بر این نوع مدل‌ها که ما شاهد آن هستیم، یقینا ما را دچار اشکال خواهد کرد.

وزیر کشور با اشاره به بررسی روند شکل‌گیری شهرها و اهمیت پیوند جامعه شهری با مجموعه عواملی که آن را احاطه کرده، بیان کرد: یکی از عوامل بسیار مهم موضوع سیاستگذاری‌ها، قوانین و برنامه‌ریزی‌هایی است که نه‌تنها در امور شهری، بلکه در امور کلان کشور، شهرها از آن متأثر می‌شوند و با بررسی الگوی توزیع جغرافیایی و نحوه تکامل و روند شکل‌گیری شهرها متوجه می‌شویم که شهرها مستقیما متأثر از برنامه‌ریزی حاکم بر کل کشور هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها