رسول خادم در گفت‌وگو با جام‌جم از سلاح کشتی ایران در المپیک می‌گوید

جوانی آزادکاران؛ تجربه فرنگی‌کاران

رسول خادم فارغ از همه دغدغه‌ها و دل نگرانی‌های موجود در راه عزیمت ملی‌پوشان کشتی به ریو 2016 با جدیت هرچه تمام‌تر شاگردانش را برای افتخارآفرینی آماده می‌کند. در حالی که نمی‌تواند نگرانی اش را از در پیش بودن میدان دشوار المپیک پنهان کند. پس از 180 دقیقه تمرین سنگین در گفت‌وگو با ما از امیدهایش برای افتخارآفرینی در المپیک گفت.
کد خبر: ۹۲۲۸۰۹

خادم که در کسوت سرمربی تیم ملی کشتی آزاد چندی پیش تیمش را برای چهارمین بار پیاپی بر سکوی قهرمانی جهان نشاند با اشاره به این موضوع که حتی در آن مقطع شاگردانش در اوج آمادگی قرار نداشتند، می‌گوید: حضور ما در المپیک پروسه چند ماهه‌ای است و حالا روزهای پایانی برنامه‌های آماده‌سازی را پشت سر می‌گذاریم که ریشه این میزان آمادگی به تمرینات و زحماتی که در فصل زمستان کشیده شد، برمی‌گردد. امروز در حالی تمرینات سنگینی را انجام می‌دهیم که بچه‌ها تحمل بسیار خوبی دارند و باید به آنها و دیگر همکاران دست مریزاد گفت.

خادم که در تمام طول این تمرین به‌طور ویژه با علیرضا کریمی، ملی‌پوش المپیکی دسته 86 کیلو کار می‌کرد با اشاره به این که این کشتی گیر در جام جهانی نبود و لی خیلی زود خود را به لحاظ جسمی‌ بازیافته است، می‌افزاید: در جام‌جهانی بدن بچه‌ها سنگین بود. بعد از آن مسابقات روی کارهای سرعتی کار کردیم و روز به روز شرایط ایده‌آل‌تر شد.

رئیس فدراسیون کشتی به تمجید کردن از شاگردانش ادامه می‌دهد و می‌گوید: انگیزه و روحیه تسلیم‌ناپذیری قهرمانان‌ ما ستودنی است و ما را امیدوار کرده. در حالی که در کشتی آزاد همه جوانان ما شایسته درخشش در المپیک هستند در کشتی فرنگی نیزبچه‌های ما در جهان شناخته شده هستند و قطعا رقابت و جنگ سختی خواهند داشت و با سلاح تجربه می‌توانند افتخارآفرین باشند .در مورد کشتی آزاد هم جوان و هم باتجربه داریم. جوانان ما با انگیزه هستند.

انگیزه‌ای فراتر از لندن

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد پیش‌بینی‌اش از کسب مدال‌ها عنوان کرد: واقعیت این است که تمام جوانان ما در اوزان خود مدعی هستند. ما هم به همه آنها اعتماد داریم و آخرین تلاش‌های خودمان را در تمرینات انجام می‌دهیم.

خادم در مورد این که فکر می‌کنید چه تفاوت‌هایی با المپیک لندن دارید، گفت: شرایط روحی ـ روانی، انسجام، اعتماد به نفس و خواستن بچه‌ها بالاتر از دوره قبل است و ما هم این موضوع را مشاهده می‌کنیم.

انتظار می‌رود علیرضا رضایی، دست‌ راست مستعفی رسول خادم بزودی به خانه کشتی برگردد. خادم نیز حاضر نیست با استعفای او کنار بیاید و در این‌باره می‌گوید: جمع صمیمی‌ای داریم و هیچ‌کسی هم از جمع ما جدا نمی‌شود.

یکی دیگر از دغدغه‌های خادم شرایط رضا یزدانی، ملی‌پوش دسته 97 کیلوست. خادم درباره این کشتی‌گیر می‌گوید: او در چند وقت گذشته رنج زیادی کشیده است. با شرایط موجود هم حدود 25 روز تا المپیک فرصت دارد روند رو به رشد خود را داشته باشد. ما هم صبر کرده و شرایط او را ارزیابی می‌کنیم. اگر مناسب بود انتخاب می‌شود، در غیر این صورت امیر محمدی هم کشتی‌گیر جوانی است که می‌تواند خوب کار کند.

یزدانی: دلم می‌خواهد با طلای المپیک از کشتی خداحافظی کنم

رضا یزدانی، کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد و دارنده چهار مدال جهان در شرایط در ماه‌های گذشته از ناحیه مچ پا با آسیب‌دیدگی مواجه شد که همچنان با احتیاط روند تمرینات خود را دنبال می‌کند و در شرایطی که او فاصله فاحشی با رقیبان داخلی اش دارد، کادرفنی ریسک نکرده و حضور او در ترکیب اعزامی ‌را مشروط به بهبود و آمادگی کامل این کشتی‌گیر کرده است، اما هرچه هست در شرایطی که کادرفنی احمد محمدی یکی از بخت‌های مسلم خود برای مدال‌آوری را در 65 کیلو به‌دلیل همین مصدومیت از دست داده است هیچ خوش ندارد بر نام کشتی گیر با تجربه‌اش خط قرمز بکشد. یزدانی دیروز در حالی پس از سه ساعت تمرین به سرعت برق و باد تمرین بالا رفتن از طناب را انجام داد و بارقه‌های امید را در دل ناظران تمرین پررنگ تر از قبل کرد که در گفت‌وگویی کوتاه به جام‌جم گفت: انگیزه بسیار بالایی برای حضور در المپیک دارم و از همه حریفانم شناخت خوبی دارم. نمی‌خواهم همچون المپیک قبلی مصدومیت من را از مدال دور کند. دلم می‌خواهد با کسب مدال طلای المپیک از کشتی خداحافظی کنم.

یزدانی در حالی با اعتماد به نفس از حضور در المپیک حرف می‌زند که رسول خادم نیز معتقد است: یزدانی با توجه به قدرت، تجربه و انگیزه‌ای که دارد و از طرفی شرایط این وزن می‌تواند در المپیک خوش بدرخشد.

امید توفیقی

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها