مجروحان و کشته‌های هند افزایش یافت

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از منابع وزارت کشور هند گزارش داد: شمار کشته‌های درگیری‌ها بین معترضان و نیروهای امنیتی در کشمیر به 31 و تعداد مجروحان به 1365 نفر افزایش یافت.
کد خبر: ۹۲۱۲۲۵

به گزارش ایرنا، درگیری‌ها بین پلیس و معترضان از شنبه گذشته و پس از کشته شدن «برهان مظفر وانی» یکی از سرکردگان گروه غیرقانونی حزب المجاهدین هند در کشمیر آغاز شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، «وانی» جمعه گذشته به دست نیروهای امنیتی هند کشته شد.

به‌دنبال این اتفاقات، «راجنات سینگ» وزیر کشور هند نیز که قرار بود برای شرکت در اجلاس امنیتی هند و آمریکا به واشنگتن سفر کند، به دلیل درگیری‌های خونین در جامو و کشمیر سفرش را لغو کرد. این اجلاس قرار بود روز یکشنبه هفته آینده در واشنگتن برگزار شود.

نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند نیز روز گذشته بلافاصله بعد از بازگشت از سفر به چهار کشور آفریقایی برای بررسی خشونت‌ها و ناآرامی‌های دره کشمیر نشست اضطراری تشکیل داد.

پلیس کشمیر برای کنترل اوضاع از روز شنبه ممنوعیت رفت و آمد و تجمع در شهرهای سرینگر، پولواما، انانتیگ، شوپیان، کوپوارا و کولگام به مرحله اجرا گذاشت. هم‌اکنون فعالیت بسیاری از مراکز خرید، مدارس، دانشگاه‌ها و جایگاه‌های عرضه سوخت تعطیل شده است.

به‌دنبال این اتفاقات، استفان دو ژاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد درباره وضعیت وخیم منطقه جامو و کشمیر تحت نظارت هند گفت: «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد خشونت نیروهای امنیتی هند در جامو و کشمیر ابراز نگرانی کرده است.

وی افزود: دبیرکل سازمان ملل در سخنانی اعلام کرد که کشته شدن 30تظاهر‌کننده کشمیری توسط نیروهای امنیتی هند در این منطقه نگران‌کننده است.

همچنین دولت پاکستان برای ابلاغ اعتراض رسمی به درگیری‌های خونین روزهای اخیر در کشمیر تحت‌کنترل هند، دوشنبه شب گوتم بامباوالا، سفیر هند در اسلام‌آباد را احضار کرد. در جریان احضار سفیر هند به وزارت خارجه پاکستان، اعزاز احمد چودری، قائم مقام وزارت خارجه این کشور مراتب اعتراض و نگرانی اسلام‌آباد را نسبت به کشته شدن برهان وانی از رهبران جدایی طلب کشمیر و نیز کشته شدن تعداد از افراد معترض در کشمیر تحت‌کنترل هند به دست نیروهای نظامی این کشور، به وی ابلاغ کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها