راه آل‌سعود خدمت به آمریکا و رژیم صهیونیستی است

شیخ عبدالناصر الجبری از علمای برجسته اهل سنت و دبیرکل جنبش امت لبنان با صدور بیانیه‌ای به سخنان ترکی‌الفیصل رئیس سابق سازمان اطلاعات سعودی علیه جمهوری اسلامی ایران و گروه‌های مقاومت فلسطینی، اعتراض و آن را بشدت محکوم کرد.
کد خبر: ۹۲۰۸۳۳

در بیانیه شیخ الجبری که روز گذشته صادر شد، سخنان شاهزاده سعودی در نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس، کینه‌های دیرین نسبت به مقاومت و کشورهای حامی آن توصیف شده است. شیخ الجبری افزود: حمایت جمهوری اسلامی ایران از گروه‌های مقاومت در برابر صهیونیست‌ها درحالی است که برخی کشورهای عربی و اسلامی از جمله سعودی، فلسطین را تنها گذاشته و آن را خوار کرده‌اند. وی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از یاری رساندن به مسلمانان و اعراب کوتاهی نکرده و حمایت آن از گروه‌های مقاومت زمینه پیروزی‌های لبنان و فلسطین شده است.

دبیرکل جنبش امت لبنان خاطرنشان کرد: موضع‌گیری الفیصل علیه گروه‌های مقاومت فلسطینی در واقع توهین به خودش است زیرا همه می‌دانند خط مقاومت، خط پیروزی یا شهادت است، اما راه اربابان الفیصل خدمت به طرح‌های دولت شرور آمریکا و رژیم صهیونیستی است که دشمن اعراب و مسلمانان به شمار می‌آیند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها