ردپای سرایدار در سرقت بزرگ از خانه تهیه کننده و کارگردان سینما

به دنبال سرقت نیم میلیارد تومانی از منزل یک تهیه کننده تلویزیونی و یک کارگردان سینما ، روز گذشته جزئیات دیگری از این سرقت فاش شد.
کد خبر: ۹۲۰۴۸

به گزارش خبرنگار جام جم ، به دنبال اطلاع ماموران کلانتری 161 ابوذر از فروش مقادیری طلا توسط یک نوجوان 17 ساله در یک قهوه خانه ، ماموران با عزیمت به محل 2 نفر را در این ارتباط دستگیر و 184 گرم طلا کشف کردند. 2 متهم دستگیر شده اعتراف کردند با همدستی 4 نفر دیگر به منزل خانم ص ص تهیه کننده سریال های تلویزیونی و منزل ر ب کارگردان سینما دستبرد زده و بیش از 500 میلیون تومان پول ، چک مسافرتی ، اسناد و مدارک ، طلا و جواهرات را سرقت کرده اند. با تحویل هر 2 متهم به اداره اول پلیس آگاهی 4 متهم دیگر نیز شناسایی و دستگیر شدند و یک قبضه سلاح کمری از آنها کشف و ضبط شد.

نقشه سرقت

با آغاز مرحله دوم از تحقیقات ، روز گذشته سرهنگ حسین خوئینی ، معاون پلیس آگاهی جزئیات دیگری از نحوه سرقت اموال توسط متهمان را فاش کرد. سرهنگ خوئینی به خبرنگار ما گفت : تحقیقات نشان داد نقشه این سرقت از سوی یکی از متهمان به نام جواد که سرایدار مجتمع مسکونی تهیه کننده تلویزیونی و کارگردان سینما بوده است ، طراحی و سپس به کمک همدستان وی اجرا شده است . خوئینی اضافه کرد: جواد پس از مشاهده بسته پول و جواهرات در خانه وسوسه شده و با کلیدی که در اختیار داشته ، وارد محل شده و سپس با همدستی دوستانش ، اموال را سرقت کرده اند.

مرا ترساندند

جواد درخصوص سرقت بزرگ در تحقیقات به پلیس گفت : وقتی متوجه شدم خانم (ص) و (ر - ب) در منزل خود مقادیر قابل توجهی پول و جواهرات نگهداری می کنند ، موضوع را با دوستانم مطرح کردم و آنها نیز با تحریک من ، عنوان می کردند می توانم بگویم که قصد سفر به خارج از کشور را دارم و به این ترتیب هیچ رد پایی از خود باقی نگذارم . متهم در ادامه تصریح کرد: پس از مطرح شدن این موضوع ، مخالفت کردم اما تهدید دوستانم مرا ترساند و سرانجام دست به سرقت زدیم.

هشدار

به دنبال این اعترافات ، بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی دستور ادامه تحقیق از متهمان را صادر کرد. سرهنگ خوئینی با هشدار به مردم از آنها خواست قبل از استخدام افرادی تحت عنوان سرایدار ، ابتدا شناخت کافی از آنها به دست آورند و پس از استعلام سوابق آنها از طریق مراجع قانونی ، نسبت به استخدام این افراد اقدام کنند. وی خاطرنشان کرد مقادیری از پول ، طلا و جواهرات به سرقت رفته از سوی متهمان کشف شده است و ماموران در تلاشند تا بقیه اموال را کشف کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها