به دنبال اعتراض های مردمی

وزیر بهداشت مجبور به توضیح شد

تعهدات خدمتی پزشکان کوتاه می‌شود

معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: بتدریج مسیر کوتاه کردن طرح خدمت را پیش می‌بریم و محاسبات مورد نیاز را انجام می‌دهیم. هدف‌مان این است که تا قبل از پایان سال برحسب نیازی که داریم، این طرح را کاهش دهیم.
کد خبر: ۹۱۸۶۴۰

محمدباقر لاریجانی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: برای انجام این کار ابتدا باید تربیت نیروی انسانی را سازماندهی کنیم و تعهدات خدمتی را در رشته‌هایی که نیازمان کم است یا نیازمان کمتر شده، تعدیل کنیم.

این مقام مسئول یادآور شد: یکی از بحث‌های مهمی که در معاونت آموزشی پیگیری می‌شود محاسبات نیروی انسانی است، به طوری که با مناطق مختلف کشور برآوردهای لازم انجام می‌شود تا نیازشان به نیروی انسانی را طراحی کنند، همچنین اجازه‌های لازم به دانشگاه‌ها داده می‌شود تا متناسب با نیازشان به تربیت نیروهای حدواسط اقدام کنند.

وی در مورد جداسازی بیمارستان‌های آموزشی از درمانی گفت: اکنون بیمارستان‌های کشور همه آموزشی نیستند و تعدادی از آنها در کنار خدمات درمانی،رسالت آموزشی هم دارند. با وجود این، بیمارستان‌های آموزشی را ارزیابی جدیدی کرده‌ایم و بزودی وضعیت آنها را از نظر توانایی‌هایشان مشخص خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها