پایان کلاهبرداری‌های پسر فرمانده

مرد تبهکار که با معرفی خود به عنوان پسر یکی ازفرماندهان ارشد نظامی با وعده پرداخت وام و فروش بلیت ارزان قیمت هواپیما در چهار استان کلاهبرداری کرده بود، در تور ماموران پلیس امنیت گرفتار شد.
کد خبر: ۹۱۲۵۸۲

به گزارش جام‌جم، سرهنگ علیرضا لطفی، رئیس پلیس امنیت عمومی تهران در این باره گفت: این متهم با ارسال پیامک فروش بلیت‌های ارزان‌قیمت پروازهای خارجی و داخلی، مردم را فریب داده و از آنها کلاهبرداری کرده بود. با شکایت‌های شهروندان در پلیس امنیت عمومی پایتخت، متهم تحت‌تعقیب قرار گرفت.

در ادامه تحقیقات مشخص شد این متهم علاوه بر آن با جعل عنوان فرزند یکی از فرماندهان ارشد نظامی کشور و مسئولان دولتی، با وعده فراهم کردن مقدمات پرداخت وام‌های کلان با سود پایین، اقدام به کلاهبرداری‌های متعددی هم کرده است.

وی اضافه کرد: در مرحله بعدی تحقیقات ماموران رد کلاهبرداری‌های او را در استان‌های بوشهر، البرز، اصفهان و تهران به‌دست آوردند. در ادامه تحقیقات آخرین مخفیگاه متهم در تهران شناسایی و وی دستگیر شد.

متهم دربازجویی‌های پلیسی به جعل عنوان و کلاهبرداری در چهار استان اعتراف کرد.

لطفی تصریح کرد: متهم با قرار قانونی روانه زندان شد. افرادی که در دام این کلاهبردار گرفتار شده‌اند، می‌توانند با حضور در مرکز عملیات ویژه امنیت عمومی تهران در بزرگراه جلال آل‌احمد، خیابان ناظریان قمی، کوچه پارک از متهم شکایت و پرونده‌هایشان را پیگیری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها