لندن: زندان امریکایی گوانتانامو باید برچیده شود

وزیر مشاور در امور خاورمیانه وزارت امورخارجه انگلیس هشدار داد: زندان امریکایی گوانتانامو باید پیش از آن که به مبانی دموکراسی در دنیا آسیب رساند، برچیده شود.
کد خبر: ۹۰۵۵۷

به گزارش فارس و به نوشته روزنامه ایندیپندنت ، سخنان کیم هاولز همزمان با درخواست صریح یکی از مقامات ارشد دولت امریکا از انگلیس برای حمایت از ادامه فعالیت زندان گوانتانامو ایراد می شود.
آلبرتو گونزالس ، دادستان کل امریکا، در دیداری از لندن گفته بود وجود این زندان قانونی و ضروری است. هاولز هشدار داد: اتحاد ما با امریکا بر اساس ارزش های مشترک استوار است ، اگر این ارزشها از سوی بقیه دنیا اشتباه شناخته شود باعث تضعیف دموکراسی خواهد شد.
وی افزود : اگر گوانتانامو باعث زیر سوال رفتن ارزشهای مشترک ما شده است ، باید بسته شود.
اظهارات کیم هاولز مغایر موضع گیری هایی است که تونی بلر، نخست وزیر و جک استراو، وزیر امور خارجه تا به حال درباره زندان گوانتانامو داشته اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها