شناسایی عامل انتشار کلیپ قرآن‌سوزی

خرید سربازی، فرار خلبان ناجا، دستگیری انتشاردهندگان کلیپ خودکشی و کلیپ قرآن‌سوزی از مهم‌ترین موضوعاتی بود که سخنگوی ناجا در نشست خود با خبرنگاران به آن پاسخ داد.
کد خبر: ۹۰۴۷۸۴

به گزارش جام‌جم، سردار سعید منتظرالمهدی در نشستی که دیروز برگزار شد، گفت: چیزی به نام خرید سربازی نداریم، بلکه این طرح جریمه مشمولان غایبی است که بیش از هشت سال غیبت دارند. این افراد با توجه به مدرک تحصیلی و سنوات غیبتی که دارند از ده تا 50 میلیون تومان جریمه می‌شوند.

معاون اجتماعی ناجا درخصوص اخبار منتشرشده پیرامون فرار خلبانی که گفته می‌شود از کارکنان ناجا بوده است، گفت: این کمک دوم خلبان از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برده و در حال حاضر نیز در دانمارک بوده و اقدامات برای شناسایی و دستگیری وی از طریق پلیس بین‌الملل در حال انجام است.

منتظرالمهدی از دستگیری انتشاردهندگان تصاویر خودکشی خبر داد و اذعان کرد: برخی از این خودکشی‌ها رخ داده و تصاویر آن هم منتشر شده است اما بعضی از تصاویر قدیمی بوده و عده‌ای دوباره آن را منتشر می‌کنند که در این زمینه باید اقدامات مختلفی انجام شود. البته پلیس با دستور قضایی می‌تواند نسبت به شناسایی و دستگیری این افراد اقدام کند.

وی درباره ورود منصوره کریمی مجری سابق شبکه تلویزیونی «من و تو» و حضورش در جشنواره جهانی فیلم فجر نیز گفت: درباره این فرد دستور قضایی برای ورود و خروجش به کشور وجود نداشته و پلیس نیز فقط براساس اعلام مرجع قضایی ورود و خروج را بررسی می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتشار کلیپ قرآن‌سوزی در ایران اظهار کرد: این ماجرا در ایران اتفاق افتاده و فرد 25‌ساله‌ای به نام سالار دست به این کار زده اما قبل از آن که کلیپ را بارگذاری کند، کشور را به مقصد نروژ ترک کرده و سپس این کلیپ پخش شده است. بررسی‌های پلیس در این زمینه ادامه دارد و تحقیقات فعلی نشان می‌دهد نامبرده جرایم دیگری نیز مرتکب شده و شرایط روحی و روانی مناسبی ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها