رژیم صهیونیستی به اشغالگری مسجد الاقصی پایان دهد

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، رئیس جنبش اسلامی فلسطین تاکید کرد بازگشت اوضاع مسجد الاقصی به روال سابق منوط به پایان یافتن اشغالگری رژیم صهیونیستی است.
کد خبر: ۸۹۸۸۴۶

رائد صلاح گفت: شهر اشغالی قدس و مسجد الاقصی اخیرا شاهد تشدید حملات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست بوده است. تنها شرط حفظ وضعیت موجود در این مکان مقدس پایان یافتن اشغالگری رژیم صهیونیستی است. آنچه امروز در مسجدالاقصی اتفاق می‌افتد، اقدامی در جهت طرح تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی و پس از آن احداث معبد موهوم روی خرابه‌های قبه‌الصخره مقدس است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی به زور سلاح، سیاست رسمی خود را در مسجد الاقصی پیاده می کند و درهای آن را روی شهرک‌نشینان تندروی صهیونیست باز می‌کند و در مقابل، صدها نفر از اهالی قدس را بازداشت و از این مسجد تبعید می‌کند.

در خبری دیگر در همین ارتباط مقامات ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین از تصمیم محمود عباس رئیس این تشکیلات درخصوص به تعویق انداختن بررسی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی بشدت انتقاد کردند.

به گزارش روزنامه‌ها آرتص، مقامات فلسطینی که از هفته‌های قبل خواستار رای‌گیری شورای امنیت بر سر قطعنامه‌ای برای محکومیت اشغالگری صهیونیست‌ها بودند، با تصمیم ناگهانی عباس برای به تعویق انداختن جلسه بررسی این قطعنامه مواجه شدند. این روزنامه دلیل این تصمیم را فشار دولت فرانسه به عباس طی دیدارش با فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور این کشور و همچنین بی‌رغبتی دیگر اعضای شورای امنیت عنوان کرد./ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها