به گزارش جام جم آنلاین، یکی از میوه های فصل بهار گوجه سبز است که به دلیل کمبود و محدود بودن زمان توزیع، مردم برای خرید آن رغبت و عجله نشان می دهند.
گوجه سبز با رنگ زیبا و طعم ترش خود شناخته می شود که معمولا برای ملایم تر شدن طعم ترشش با نمک مصرف می شود.
این میوۀ خوشمزه در واقع همان آلوی نارس است که زمان پیدایش آن به حدود 150 سال پیش می رسد.
گوجه سبز از خانوادۀ بادام ها به شمار می آید که شامل هلو، زردآلو، گیلاس ، بادام و... می شود و از خواصّ آن می توان به تحریک اشتها و کمک به هضم غذا اشاره کرد.
البته توصیه می شود این میوۀ خوشمزه را بیش از 10 عدد در روز مصرف نکنید تا اثر منفی روی معده نگذارد.
گوجه سبز غیر از آن که به صورت خام مصرف می شود از آن در طبخ خورش های خوشمزه نیز استفاده می کنند.
منبع: شبکه العالمسید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد