به گزارش جام جم کلیک ، نحوه بکارگیری این پهپادها به این صورت است که اجناس داخل آنها جاسازی می شوند و سپس بین کارخانه های صنعتی و کارگاه های مختلف و مجاور یکدیگر به پرواز در می آیند. این پروژه ای مشترک بین چند موسسه تحقیقاتی، دولت مرکزی ژاپن، مسئولین شهر چیبا و شرکت هایی همچون غول حوزه تجارت الکترونیک راکوتن است. پیش از اجرایی شدن این طرح، مسئولین شهر چیبا منطقه ای را برای پرواز پهپادها مناسب سازی کرده اند.
پس از پایان موفقیت آمیز مرحله نخست این طرح، و طی مرحله دوم آن، پهپادها بسته هایی را از انباری در مجاورت خلیج توکیو تحویل گرفته و پس از طی کردن فاصله ده کیلومتری، آنها را به مقصد خود در شهر چیبا تحویل می دهند.
این آزمایش در حالی در این کشور آغاز شده که در میان شهروندان نگرانی های فزاینده ای درباره بکارگیری پهپادها برای مقاصد تروریستی وجود دارد. یکی از دلایل اصلی ژاپنی ها برای این نگرانی، اتفاقی است که در فروردین سال گذشته در این کشور رخ داد. طی این ماجرا، پهپادی با مقدار اندکی از مواد رادیواکتیو روی سقف مقر نخست وزیری ژاپن فرود آمد که موجی از نگرانی را در این کشور در پی داشت.
منبع: تک شات
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد