زندانی فراری به بهانه استخدام وقتی خودروهای مردم را سرقت می کرد ، دستگیر شد.مرد مسافر وقتی درون خودرو نشست ، از راننده خواست تا به صورت دربست او را به شرق تهران منتقل کند.
کد خبر: ۸۸۷۹۲
دقایقی بعد مرد مسافر با تلفن همراهش در حالی که نشان می داد مدیر یک شرکت معتبر است ، خطاب به فردی که در حال گفتگو با او بود عنوان کرد: من نیازمند استخدام راننده ای با حقوق ماهیانه 500هزار تومان هستم . وی در ادامه گفت : راننده مورد نظر من باید فردی مورد اعتماد باشد و... به دنبال این اظهارات ، راننده که توجهش معطوف گفته های مرد مسافر شده بود ، پس از پایان مکالمه تلفنی رو به مرد مسافر کرد و گفت ، در صورتی که تمایل داشته باشد ، او حاضر است به عنوان راننده به استخدام شرکت درآید. با این اظهارات ، مرد مسافر پس از دقایقی گفتگو و ارائه چند شرط ، از راننده خواست کپی مدارک خودرو را در اختیار او قرار دهد تا وی بتواند زمینه های استخدام او را فراهم آورد. پس از توافق طرفین ، هنگامی که راننده مقابل منزل خود متوقف شد تا اسناد و مدارک را تحویل مرد مسافر دهد ، پس از خروج از خانه مشاهده کرد ، مرد مسافر خودروی او را سرقت کرده است.
شکایت
با مراجعه راننده مالباخته به دادسرای جنایی و ارائه شکایت ، دادیار شعبه سوم دادسرای جنایی دستور تحقیق و پیگیری در خصوص این شکایت را در پایگاه سوم پلیس آگاهی صادر کرد. بنابر این گزارش ، هنگامی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت چند شکایت مشابه دیگر نیز مطرح شد و ماموران با بررسی و تحقیق سرانجام ردپای این سارق حرفه ای را در شرق تهران شناسایی و او را دستگیر کردند. متهم در تحقیقات مقدماتی ابتدا منکر سرقت شد اما در ادامه پس از رویارویی با چند شاکی به سرقتهای خود اعتراف کرد.
بررسی سوابق
با اعتراف متهم به سرقت و بررسی سوابق وی معلوم شد سارق حرفه ای کمال حاج حیدر نام دارد که تاکنون 17 بار به اتهام کلاهبرداری ، سرقت و جعل دستگیر شده و در زندان تحمل کیفر کرده است . متهم روز گذشته در شعبه سوم دادیاری دادسرای جنایی اعتراف کرد: سال گذشته به اتهام سرقت دستگیر و به زندان محکوم شدم اما پس از دریافت مرخصی دیگر خود را به زندان معرفی نکردم و متواری شدم . متهم در خصوص نحوه سرقتها گفت : پس از سوار شدن به خودروهای مسافربر ، صحنه سازی می کردم و به دروغ با تلفن همراه خود حرف می زدم تا راننده را مجاب کنم از من درخواست استخدام کند. متهم افزود: با این روش تاکنون 6
دستگاه خودرو را در نقاط مختلف تهران سرقت کرده ام . به دنبال این اظهارات ، دادیار محمد شهریاری با تاکید بر چاپ تصویر متهم بدون پوشاندن چهره ، از مردم خواست چنانچه شکایتی علیه متهم دارند ، به پایگاه سوم پلیس آگاهی واقع در خیابان استاد مطهری و یا شعبه سوم دادیاری دادسرای جنایی مراجعه کنند. دادیار جنایی با هشدار به شهروندان از آنها خواست ، هیچ گاه به افرادی که شناختی از آنها ندارید ، اعتماد نکنید و خودروی خود را در حالی که روشن است حتی برای یک لحظه ، ترک نکنید.