تنیس روی میز قهرمانی جهان - مالزی

بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران روی نوار پیروزی

تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به چهارمین برد خود در رقابت های قهرمانی جهان دست یافت.
کد خبر: ۸۸۵۹۵۸
بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران روی نوار پیروزی

به گزارش جام جم ورزشی ، تیم بانوان ایران صبح امروز (سه‌شنبه) در آغاز روز سوم از مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهان در مالزی به مصاف فیلیپین رفت و این حریف آسیایی را 3 بر صفر مغلوب کرد.

در این بازی محجوبه عمرانی 3 بر صفر، ندا شهسواری 3 بر صفر و مریم صامت 3 بر 2 حریفان مقابل خود را شکست دادند تا چهارمین برد پیاپی تیم تحت هدایت سیما لیموچی رقم بخورد.

صامت که سومین بازیکن ایران شرکت کننده در این رقابت بود، 2 ست اول را با اقتدار پیروز شد اما ست‌های سوم و چهارم را با نتایج مشابه 11 بر 9 باخت. او در ست پنجم جدال نزدیکی با حریف فیلیپینی داشت و در نهایت 17 بر 15 به برتری دست یافت.

تیم ایران که با چهار برد و 8 امتیاز در صدر گروه K در دسته سوم قرار دارد، فردا در پنجمین و آخرین دیدار خود در مرحله گروهی به مصاف ونزوئلای 7 امتیازی می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها