جام جم آنلاین: مجلس فلسطین در آخرین نشست خود یکی از بندهای قانون اساسی را تغییر داد. به موجب قانون جدید، انتخاب رئیس و قضات دادگاه قانونی به دستور محمود عباس، رئیس نهاد خودگران فلسطین و بدون ارجاع به مجلس قانونگذاری صورت خواهد گرفت.
کد خبر: ۸۸۳۸۷
به نوشته پایگاه اینترنتی الجزیره، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با اعتراض به این اقدام، آن را به مثابه انقلاب سفید در مجلس قبلی دانست.
فرحات اسعد، سخنگوی حماس در کرانه باختری، جلسه روز دوشنبه مجلس را باطل و غیرقانونی خواند.
خبرنگار الجزیره در رام الله نیز گفت: آخرین جلسه مجلس در فضای پر تنش میان نمایندگان مجلس قدیم و مجلس جدید و به دور از مراسم تودیع برگزار شد.
در این جلسه اعضای مجلس توافق کردند تغییر جنجالی دیگر مبنی بر اجازه داشتن رئیس نهاد خودگردان برای منحل کردن پارلمان را به تعویق بیندازند. اکثریت اعضای مجلس جدید را نمایندگان حماس تشکیل می دهند.
در این حال منابع پزشکی فلسطین گفتند نایفه ابومساعد، زن بیست و پنج ساله با تیراندازی ارتش اسراییل در شرق استان دیرالبلح در نوار غزه به شهادت رسید.
به نوشته الجزیره منبع نظامی اسراییل مدعی شد نیروهای رژیم صهیونیستی پس از اقدامات شبهه برانگیز دو نفر در اطراف گشتی ارتش، تیرهای مشقی شلیک کردند ولی گفته نشده زنی بر اثر این تیرها کشته شده باشد.
نیروهای اشغالگر اسراییلی از دو ماه قبل تاکنون با تیراندازی و پرتاب خمپاره ، از نزدیک شدن فلسطینی ها به مزرهای نوار غزه جلوگیری می کنند.