اشک نرگس‌های خوسف از بیداد بی‌توجهی

گل نرگس به‌عنوان پنجمین محصول صادراتی خراسان جنوبی، نیازمند توجه و حمایت جدی است تا بتواند عاملی برای شکوفایی اقتصادی این استان کویری باشد.
کد خبر: ۸۷۶۱۲۶

به گزارش مهر، خوسف با این که یکی از مراکز اصلی تولید گل نرگس در کشور است، اما به دلیل فراهم نبودن زمینه مناسب برای فروش و همچنین نبود صنایع تبدیلی، در فصل گلدهی با پژمرده شدن و ماندن بخشی از این محصول تولیدی روی دست کشاورزان مواجه است. محمدپناه، از کشاورزان و پرورش‌دهندگان گل نرگس، اولین و مهم‌ترین دغدغه نرگس‌کاران را نبود بازار فروش مطمئن دانست و گفت: با توجه به این که گل نرگس به‌عنوان پنجمین محصول کشاورزی استان مطرح است، از توجه مسئولان به دورمانده و بیشتر کشاورزان از ادامه تولید این محصول به‌دلیل نبود مشتری بیمناک هستند.

تعاونی تشکیل دهید

در همین حال رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به این که ۳۲ هکتار از اراضی استان زیر کشت گل نرگس است، گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۳ میلیون شاخه گل نرگس از این سطح برداشت و ۳۹ میلیارد ریال از برداشت گل نرگس عاید بهره‌برداران در خراسان جنوبی ‌شود که از رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار است.

ولی‌پور مطلق با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه بین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تعاون روستایی در زمینه راه‌اندازی تعاونی‌ها گفت: تشکیل تعاونی در گرو درخواست تولیدکنندگان است که در صورت تمایل تولیدکنندگان گل نرگس به تشکیل تعاونی زمینه لازم مهیا بوده و متقاضیان می‌توانند در زمینه تشکیل تعاونی اقدام کنند.

وی با این توضیح که برای ایجاد صنایع تبدیلی نیز در صورت وجود متقاضی، مجوزهای لازم توسط مدیریت صنایع سازمان جهاد کشاورزی صادر می‌شود، تصریح کرد: اما تاکنون در این خصوص تقاضایی صورت نگرفته و اعطای تسهیلات بانکی، بیمه گل نرگس و... ازجمله برنامه‌های سازمان جهاد در حمایت از کشاورزان گل نرگس است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها