به گزارش جامجم، اواخر شهریور امسال مرد جوانی با مراجعه به دادسرای امور جنایی از قتل برادرش با ضربات چاقو خبر داد. او در شکایتش به بازپرس پرونده گفت: برادرم مجید دو روز قبل از سوی افراد ناشناسی با چاقو مجروح شده و پس از انتقال به بیمارستانی در شرق تهران جانش را از دست داده است. بعد از خاکسپاری او خانوادهام هیچ شکایتی مطرح نکردند و فکر میکنم توطئهای در کار است.
با اظهارات مرد جوان به نام رسول تحقیقات درباره ادعاهای او آغاز و مشخص شد برادرش به علت سکته قلبی جانش را از دست داده است و قتلی در کار نیست.
با مشخص شدن ادعای واهی مرد جوان او بار دیگر به دادسرای امور جنایی آمد و مدعی شد سه مرد ناشناس هفته گذشته او را با چاقو مجروح کرده و تهدید کردهاند اگر پرونده قتل مجید را پیگیری کنم من را به قتل میرسانند.
پس از اظهارات رسول و انجام تحقیقات بیشتر مشخص شد او از کاسبان خوشنام محله بوده که چند سالی است به ماده مخدر شیشه اعتیاد شدید پیدا کرده و دچار اختلالات روانی شده است.
همچنین با بررسی پرونده پزشکی مرد 34 ساله مشخص شد او از نظر روحی و روانی دچار مشکلاتی بوده و سلامت او از سوی پزشکی قانونی تائید نشده است.
با مشخص شدن این موضوع شکایت او دیروز از سوی سعید احمد بیگی، بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی رد و پرونده مختومه شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم