آماده‌باش نیروهای آمریکایی در شبه‌جزیره کره

به دنبال آزمایش یک بمب هیدروژنی جدید از سوی کره شمالی، نیروهای آمریکایی در شبه‌جزیره کره به حالت آماده‌باش درآمدند. این درحالی است که شورای امنیت نیز قرار است تحریم‌های جدیدی را علیه پیونگ یانگ بررسی کند.
کد خبر: ۸۷۰۷۶۱

به گزارش روزنامه گاردین، فرمانده ناوگروه هفتم نیروی دریایی آمریکا مستقر در شبه‌جزیره کره گفت: «انفجار عظیمی [در شبه‌جزیره] روی داد و این مساله باید همه کشورها را نگران کند.» دریاسالار «ژوزف آکوین» در جمع خبرنگاران افزود: بعد از آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی و افزایش تنش در شبه‌جزیره کره، نیروی دریایی آمریکا بسیار نگران است. روز چهارشنبه هفته گذشته شبکه رسمی کره شمالی از آزمایش موفقیت آمیز یک بمب هیدروژنی خبر داد. به دنبال آن بلافاصله شورای امنیت یک جلسه فوری تشکیل داد و قرار شد تحریم‌های جدید علیه کره شمالی وضع شود.

گفته می‌شود پس از آزمایش بمب هیدروژنی توسط کره شمالی، واشنگتن و سئول در حال مذاکره برای استقرار مجدد تسلیحات هسته‌ای استراتژیک در شبه‌جزیره و در خاک کره جنوبی هستند. این تسلیحات شامل بمب‌افکن‌های هسته‌ای «بی52»، جنگنده‌های جاسوسی«اف22» و زیردریایی‌های هسته‌ای است .

روزگذشته سفیر انگلیس در سازمان ملل گفت که شورای امنیت در حال بررسی اعمال تحریم‌های بیشتر علیه کره شمالی است. در همین حال وزارت خارجه انگلیس نیز با احضار سفیر کره شمالی در کشورش مراتب اعتراض لندن به آزمایش اتمی اخیر پیونگ‌یانگ را به وی ابلاغ کرد. فیلیپ هاموند، وزیر خارجه انگلستان نیز که به کشورهای شرق آسیا سفر کرده است، از کره جنوبی خواست در مقابل آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی خویشتنداری کند. وی افزود: اقدام کره جنوبی تنها به تحریک بیشتر می‌انجامد. از سوی دیگر هواچون یینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین گفته است پکن بر لزوم از سرگیری مجدد مذاکرات شش‌جانبه درخصوص خلع سلاح شبه‌جزیره کره تاکید می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها