طرز تهیه: ابتدا پیاز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید. قارچ را هم پس از چرخ با پیاز مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید. تخممرغها را بشکنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
آرد را به اندازهای بریزید که خیلی سفت نشود و کمی ورز دهید تا مواد منسجم شوند. روغن را داغ کنید و از مواد شامی به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست صاف کنید و فرم دهید.
بعد در روغن داغ سرخ کنید. شامیها را در دیس چیده و اطراف آنها را با خیارشور، زیتون و سبزی خوردن تزئین و میل کنید.
چاردیواری
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد