طرز تهیه توپک خرمایی

مواد لازم: پودر نارگیل: نصف لیوان ، گردو: 100 گرم ، خرمای چرخ شده: 500 گرم ، دارچین: به میزان لازم ، شکلات تخته‌ای: 100 گرم ، مغز فندق: به تعداد توپک‌ها
کد خبر: ۸۶۲۷۸۲

طرز تهیه توپک خرمایی

طرز تهیه: شکلات را به روش بن‌ماری و روی حرارت غیر‌مستقیم ذوب کنید. گردوها را با خرما چرخ کنید.

دارچین را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کف دست، آن را باز کنید.

یک عدد مغز فندق وسط آن بگذارید و آن را گرد کنید و به شکل توپک‌های کوچک در آورده و در شکلات آب کرده فرو کنید و با مهارت نصف آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و به این ترتیب، شکلات‌ها ی دو رنگ تهیه کنید و در ظرف مناسب چیده و از عزیزان خود پذیرایی کنید.

چاردیواری

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها