ایجاد رشته تخصصی پزشک خانواده

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای نخستین بار رشته تخصصی پزشک خانواده از بهمن در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ایجاد می‌شود.
کد خبر: ۸۶۱۹۵۶

باقر لاریجانی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: آزمون پذیرش دانشجو برای رشته تخصصی پزشک خانواده به زودی برگزار می‌شود و اولین گروه دانشجویان این رشته تخصصی برای بهمن پذیرش می‌شوند.

وی ادامه داد: پذیرش دانشجو در این رشته براساس مصوبه سال گذشته شورای گسترش دانشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و در این مرحله فقط 70 دانشجو در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی پذیرش می‌شوند. این مقام مسئول عنوان کرد: هدف از پذیرش دانشجو در رشته تخصصی پزشک خانواده در این مرحله، تامین کادر هیات علمی این رشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی مادر است و بنای وزارت بهداشت این است که مسیر پذیرش دانشجو در این رشته بسیار آهسته طی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها