شمار کودکان بیسواد کشور در حال افزایش است

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به افزایش شمار کودکان بیسواد در کشورمان گفت: بر خلاف انتظار و تصور، این آمار در تهران بالاتر از سایر شهرها است.
کد خبر: ۸۶۱۴۴۴
شمار کودکان بیسواد کشور در حال افزایش است

علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزیدرخصوص وضعیت بیسوادی در بین کودکان گفت: امروزه شمار کودکان بیسواد در کشور در حال افزایش است.

وی تصریح کرد: این آمار در تهران نسبت به سایر شهرها بالاتر است، اخیراً از نتایج تحقیقی آگاه شدم که بیسوادی در شهرک غرب افزایش یافته است که موضوعی عجیب بود.

به گزارش فارس، باقرزاده افزود: بررسی‌های ما نشان داد عمده این کودکان از افراد سرایداری هستند که امور خدماتی خانواده‌های این منطقه را انجام می‌دهند که برای حضور در مدرسه، تجانس فرهنگی ندارند ضمن اینکه گذشته از ناتوانی در پرداخت هزینه‌های مدارس غیرانتفاعی توان پرداخت هزینه های یک مدرسه دولتی همچون هزینه سرویس را نیز ندارند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی خاطرنشان کرد: والدین مذکور بر این اساس ترجیح می‌دهند بچه‌های خود را به مدرسه نفرستند که این یکی از دغدغه‌های ما در تهران و مناطق حاشیه‌ای اطراف تهران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها