شهادت مامور پلیس با شلیک مرد شرور

عامل شهادت مامور پلیس بابلسر در کمتر از 20 ساعت شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۸۶۰۰۰۲

به گزارش جام‌جم، ساعت یک‌و‌27دقیقه بامداد پنجشنبه فردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 شهرستان بابلسر تماس گرفت و عنوان کرد، افراد شروری او و خانواده‌اش را به مرگ تهدید کرده‌اند.

درپی این گزارش، ماموران گشت بخش بهنمیر به سرپرستی استوار یکم سیدمحمد عبدی پاشاکلائی برای بررسی موضوع راهی محل مورد نظر در میدان شهدای بهنمیر شدند. ماموران مشاهده کردند یک دستگاه خودروی پراید در میدان متوقف شده و رفت و آمد ساکنان خانه‌ای را زیرنظر گرفته است. استوار یکم عبدی از خودروی پلیس پیاده شد و به سمت پراید حرکت کرد تا مدارک راننده آن را بررسی کند. زمانی که به نزدیکی خودرو رسید، یکی از سرنشینان آن به سمت او شلیک و در تاریکی شب با پای پیاده فرارکرد. با حضور گشت‌های پلیس در محل، چهار مرد که سرنشینان خودروی پراید بودند، دستگیر شدند. مامور زخمی نیز به بیمارستان منتقل شد که به‌دلیل شدت خونریزی به شهادت رسید.

با مشخص شدن هویت قاتل فراری که یکی از اراذل و اوباش معروف شهر بود، جستجو برای دستگیری او آغاز و شامگاه پنجشنبه دستگیر شد. متهم گفت: از چندی پیش با پسر جوانی اختلاف داشتم. شب حادثه برای انتقام از پسر جوان مقابل خانه‌شان رفتم که مامور جوان سررسید به سوی او تیراندازی و فرار کردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها