علی نصیریان و عزت الله انتظامی مهمان جنگ «مهرآفرین» می شوند

"مهرآفرین" عنوان برنامه ای است که به مدت 10شب متوالی از عید سعید قربان تا عید سعید غدیر که دهه مهرورزی نامگذاری شده ، به صورت زنده روی آنتن شبکه تهران می رود.
کد خبر: ۸۵۴۱۳

این برنامه که با هدف معرفی فعالیت های بهزیستی و پیشگیری و آگاهی بخشی به مردم در زمینه های مختلف تهیه و تولید می شود، از 3بخش مستند تشکیل شده است .بخشهای این برنامه زنده - ترکیبی شامل گفتگو با کارشناسان بهزیستی ، بازتاب گروههای بهزیستی و همچنین دعوت از خوانندگان و هنرمندان است.
فیلمهای مستند، میان برنامه های کوتاه با هدف ترویج شعارهای یونیسف و همچنین داستان واره های کوتاهی که به صورت نماهنگ های کوتاه تهیه شده اند، آیتمهای دیگر این برنامه هستند.کارگردانی این برنامه را کیوان اسلامی بر عهده دارد و 2گروه تولید دیگر به مدیریت علیرضا سالمی و مهناز خالقی در کنار او مشغول تولید بخشهای مختلف برنامه هستند.
همچنین در بخش ویژه ای از این برنامه هنرمندانی مثل محمد اصفهانی ، علیرضا عصار، علی نصیریان ، عزت الله انتظامی و حسین رضازاده به عنوان مهمان حاضر می شوند.نویسنده "مهرآفرین"، محمود شهریاری است و خود او به همراه زهرا سعیدی اجرای بخشهای مختلف این برنامه را بر عهده دارند.
این برنامه به تهیه کنندگی خجسته در گروه اجتماعی شبکه تهران تولید می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها