عربستان: حمله به یمن را ادامه می دهیم

«احمد عسیری» سخنگوی ائتلاف سعودی علیه یمن در سخنانی از تصمیم مقامات این رژیم برای ادامه حملات به یمن خبر داد.
کد خبر: ۸۴۸۹۸۵
عربستان: حمله به یمن را ادامه می دهیم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ، «احمد عسیری» سخنگوی ائتلاف سعودی علیه یمن در سخنانی اعلام کرد که حملات به یمن همچنان ادامه خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، وی در این زمینه تصریح کرد: از آنجا که این حملات به درخواست رئیس جمهوری قانونی یمن آغاز شده است، تا زمان تحقق اهداف لازم به آن ادامه می دهیم.

سخنگوی ائتلاف سعودی با اشاره به موضع اخیر رئیس جمهوری فراری یمن مبنی بر نشستن بر سر میز مذاکرات برای حل سیاسی بحران یمن، تصریح کرد: در هر صورت ما معتقد هستیم که روند سیاسی و نظامی مکمل یکدیگر هستند و پیشروی در هر یک از این دو سطح منجر به پیشروی در سطح دیگر است.

عسیری همچنین ضمن حمایت چندباره از منصور هادی رئیس جمهوری فراری یمن، بر لزوم بازگشت وی به رأس قدرت در یمن تأکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها