اعتراف زن روستایی به اسیدپاشی

زن اسیدپاش که روی سه زن و مرد اسیدپاشی کرده بود، انتقام‌گیری از همسایه را انگیزه این کار اعلام کرد.
کد خبر: ۸۴۸۴۲۳

به گزارش جام‌جم، عصر روز شنبه، صدای کمک‌خواهی سکوت محله‌ای در روستای شجاع از توابع شهرستان جلفا را در هم شکست . همسایه‌ها با شنیدن صدای کمک خواهی به خیابان آمده و متوجه شدند اعضای خانواده‌ای مورد حمله با اسید قرار گرفته‌اند. آنها سپس موضوع را به پلیس اطلاع دادند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی در این باره گفت: پس از اطلاع از ماجرا، تیمی از ماموران در محل حاضر شده که مردی با مراجعه به آنها مدعی شد زنی با همسر وی درگیر شده و اقدام به اسیدپاشی به همسر، دختر و برادر وی کرده است.

سرهنگ علی اسمعیل‌پور اضافه کرد: ماموران موفق شدند متهم را که به اتفاق همسرش با خودروی شخصی در حال فرار بودند، دستگیر و بازداشت کنند. دو نفر از مجروحان این حادثه به یکی از بیمارستان‌های تخصصی تبریز اعزام و یک نفر دیگر که از ناحیه پا دچار سوختگی شده بود، به صورت سرپایی مداوا و ترخیص شد. متهم زن این حادثه نیز با تشکیل پرونده همراه شوهرش تحویل مقام قضایی و روانه زندان شد.

متهم در باره انگیزه‌اش گفته است که فرزندش با فرزند همسایه دعوا کرده بود. بنابراین از این دعوا به خشم آمده و برای انتقام بطری اسید لوله بازکن را برداشته و سراغ آنها رفته و ظرف اسید را روی آنها ریخته است.

تحقیقات در این زمینه در دادسرای جلفا ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها